Pärnu restoranide nädal osutus üliedukaks

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu restoranide nädala projektijuhi Kadi Elmeste sõnutsi korraldatakse järgmine restoranide nädal tuleval aastal. See toimub samuti aprillis, kuid nädala võrra hiljem, et ei kattuks ülestõusmispühadega.
Pärnu restoranide nädala projektijuhi Kadi Elmeste sõnutsi korraldatakse järgmine restoranide nädal tuleval aastal. See toimub samuti aprillis, kuid nädala võrra hiljem, et ei kattuks ülestõusmispühadega. Foto: Silver Gutmann

Gurmeesõpradele lõppes Pärnu esimene restoranide nädal juba mõnda aega tagasi, kuid nädala korraldajad tõmbavad kokkuvõtteid tehes ühisüritusele alles nüüd joont alla.

Menüü koostamise, töö planeerimise, söögi valmistamise ja külaliste teenindamise kõrval on restoranid teinud hulga koosolekuid, pidanud nõu ja koostanud restoranide nädalat väisanud külastuslehtede põhjal ülevaate, mis annab toimunust üsna põhjaliku pildi nii numbrites kui emotsioonides.

Pärnu Postimees uuris restoranide nädala projektijuhilt Kadi Elmestelt, mida põnevat inimesed küsitluslehtedele kirja panid ja mis järeldusi neist teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles