Pärnu haigla tähistab uue maja 10. aastapäeva konverentsiga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Urmas Luik

8. aprillil täitus kümme aastat Pärnu haigla Ristiku tänava hoonekompleksi pidulikust lindilõikamisest, homme tähistatakse seda sündmust konverentsiga „Terve Pärnumaa nurgakivi“.

Pärnu haigla missioon on toetada inimeste tervist ja elukvaliteeti. „Meie haigla peamine tegevus selle rolli täitmisel on Pärnumaa ja naabermaakondade lähivaldade elanike teenindamine piirkondlikult vastutava keskhaiglana,“ rääkis Pärnu haigla pressiesindaja Eda Amur. „Sellega kaasneb vääramatult vastutus tagada kõigile abivajajatele kvaliteetne ja ööpäevaringselt kättesaadav arstiabi ning seeläbi regiooni sotsiaalne turvalisus.“

„Pärnus on oma haigla olnud juba 335 aastat ja nii väärikas ajalugu sunnib meid tulevikku vaatama, et kindlustada Pärnumaa inimestele kvaliteetse tervishoiuteenuse kättesaadavus ka järgnevate aastasadade jooksul,“ sõnas Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule.

Pärnu haigla Ristiku tänava hoonekompleksi kümnendale aastapäevale pühendatud terviseteemalisel konverentsil „Terve Pärnumaa nurgakivi“ saavad sõna Eesti haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross, sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Ivi Normet ja Eesti e-tervise sihtasutuse juhatuse liige Raul Mill. Samuti meenutavad möödunud kümmet aastast Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule ja ravijuht Veiko Vahula.

”Pärnu oluline eripära on asjaolu, et suveperioodil peab haigla olema valmis teenindama kuurortlinna külastavat ligikaudu 300 000 sise- ja välisturisti,” ütles Urmas Sule.

Pärnu haiglas töötab üle 1300 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles