Rakvere laiendab tootevalikut

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Rakvere lihakombinaat pakub tooteid, mille valmistamise tehnoloogia on Eesti tarbijale uuenduslik, nagu liha küpsetamine pikka aega madalal temperatuuril ja külmsuitsutamine.

Rakvere tänavusuviste grill- ja lihatoodete maitsetrende iseloomustavad suitsune maitse ja aroom.

“Suitsutamine on maailma toiduainetööstuses ja kokanduses väga kuum teema: harjumuspärase suitsuliha, -vorsti ja -kala kõrval on hakatud suitsumaitset kasutama lisanditel. Maailmas ennustatakse suitsutatud toitude järele suurt nõudlust ja Rakvere lihakombinaat on selle trendiga arvestanud,” rääkis Rakvere lihakombinaadi turundusjuht Triin Lõoke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles