Vanalinna kooli digistumine veab teisigi kaasa

, Vanalinna põhikooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna põhikooli digiõhtutel on õppetöös kasutatavate nutirakendustega tutvunud nii lapsevanemad kui teiste koolide õpetajad.
Pärnu Vanalinna põhikooli digiõhtutel on õppetöös kasutatavate nutirakendustega tutvunud nii lapsevanemad kui teiste koolide õpetajad. Foto: Marje Vaan

Järgmisest õppeaastast alustab digipööre oma teist hooaega kaheteistkümnes koolis, eelmisel aastal lõi selles kaasa kaheksa õppeasutust, nende seas Pärnu Vanalinna põhikool.

Kuigi kontsentreeritud tegutsemine kestis umbes kolm sügiskuud, muutus tööstiil üsna omaseks, vahendid käepäraseks, keskkonnad tuttavamaks ja mitmekesisemaks, õpetajate koostöö ja teadmiste täiendamine harjumuspäraseks. Haridustehnoloogi innukus ja initsiatiiv nakatasid.

Novembris andis Elisa koolile üle 30 tahvelarvutit, mis nüüd igal hommikul ootavad laadimiskapis, et neid ainetundidesse viidaks. Õpetajad kannavad tahvlikasutuse tabelisse, et kõik pedagoogid ja klassid saaksid oma tööd digivahendite kasutamisel koordineerida. Peale selle on kasutuses õpilaste endi nutiseadmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles