Pärnu Vee kliendid on rahul ja joovad kraanivett

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu Pärnu Veele on paljud Pärnu tänavad uue asfaltkatte saanud. Fotol on ettevõtte juhataja Leho Võrk pärast Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi abil tehtud tööde lõpetamist.
Tänu Pärnu Veele on paljud Pärnu tänavad uue asfaltkatte saanud. Fotol on ettevõtte juhataja Leho Võrk pärast Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi abil tehtud tööde lõpetamist. Foto: Ants Liigus

Faktum & Ariko tehtud Pärnu Vee kliendirahulolu uuring näitas, et enamik kliente on ettevõttega rahul, joogiks kasutab kraanivett 94 protsenti küsitletutest.

Faktum & Ariko küsitles märtsi lõpus ja aprilli alguses kolme tarbijagruppi. Esimesse kuulusid juhuvalikuga 202 täiskasvanud pärnakat, keda usutleti telefoni teel. Teise moodustasid 185 eraisikust Pärnu Vee klienti ja 47 korteriühistu esindajat, kolmanda 40 äri- ja 20 puhkemajanduse klienti. Teise ja kolmanda grupi arvamuse teadasaamiseks kasutati veebiküsitlust.

Konkurendil läheks raskeks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles