Autosportlased kihutasid Taali rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hondal kihutav Kairo Kallas teenis vabaklassis etapivõidu ja kihutas superfinaalis esimesena finišisse.
Hondal kihutav Kairo Kallas teenis vabaklassis etapivõidu ja kihutas superfinaalis esimesena finišisse. Foto: Pille Russi

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja neljandal etapil selgitati Taali rajal võitjad seitsmes masinaklassis ja auhinnad pani välja Sekk Autokaubad.

Noorte konkurentsis teenis etapivõidu Robin Altosaar (Volkswagen), talle järgnesid Marko Andreas Muru (Lada 2105) ja Kevin Maltsev (Lada Samara). Esiveoliste autode klassis pani oma paremuse maksma Mati Herdoja (Ford Escort), teise koha sai Vahur Kupper (Opel Astra) ja kolmas oli Martin Kutser (Volkswagen Golf). 4WD vabaklassis teenis taas esimese auhinna Ameriico Jöffert (Subaru Impreza), tema kannul tuiskasid finišisse Ainar Arula (Subaru Impreza) ja Aivo Mängel (Audi 80 Quatro).

Tagaveoliste autode Classic RWD klassis olid kolm kiiremat Veiko Hütt (Lada 2105), Kauri Metsaots (Lada 2105) ja Marko Sau (BMW 318).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles