Conchita Wurst tänas Pärnu koolipoissi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu koolipoiss joonistas portree Eurovisiooni võitnud Conchita Wurstist. Juhtumisi jõudis pilt lauljani, kes tänas koolipoissi joonistuse eest autogrammi ja fotoga.
Pärnu koolipoiss joonistas portree Eurovisiooni võitnud Conchita Wurstist. Juhtumisi jõudis pilt lauljani, kes tänas koolipoissi joonistuse eest autogrammi ja fotoga. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu koolipoiss Karl Morten Tamm joonistas Eurovisiooni lauluvõistluse võitjast Conchita Wurstist portree, aimamata seejuures, et tema töö jõuab lõpuks laulja kätte.

Austria suursaatkonna konsul toimetas poisi värvipliiatsitega tehtud joonistuse Conchitale ja diivale meeldis Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi 6. klassis õppiva Karl Morteni töö koguni nii väga, et ta pidas autorit meeles fotoga, kuhu oli kirjutanud oma autogrammi.

Mullu Kopenhaagenis Eurovisiooni võitnud Conchitat (kodanikunimi Thomas Neuwirth) joonistas Karl Morten jaanuaris toimunud Austria nädala raames korraldatud kunstikonkursi tarbeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles