Pärnu kinnitas Port Arturi laienduse arhitektuurivõistluse tingimused

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linn kinnitas Port Artur 2 ja parkimismaja ühendava hoone ja galerii arhitektuurivõistluse tingimused
Pärnu linn kinnitas Port Artur 2 ja parkimismaja ühendava hoone ja galerii arhitektuurivõistluse tingimused Foto: Ants Liigus

Pärnu linn kinnitas Port Artur 2 ja parkimismaja ühendava hoone ja galerii arhitektuurivõistluse tingimused, võistluse eesmärk on leida sobivaim linnaruumiline lahendus kesklinna väljakuäärsele alale ja siduda Port Artur Grupi kinnistud tervikuks.

Esmaspäeval kiideti heaks arhitektuurivõistluse "Port Artur 2 ja parkimismaja ühendava hoone ja galerii ideeplaneering" tingimused. Võistluse eesmärk on saada parim linnaruumiline ideelahendus Pärnu kesklinnas asuvale väljakuäärsele alale Aida 10 koos hoonestusmahtude ja funktsionaalsete seostega, muuta vastav piirkond atraktiivseks töö- ja ärikeskkonnaks linnakodanikele ja turistidele ning kujundada Port Artur Grupi kinnistud ühtseks tervikuks, teatas linnavalitsus.

Võistlus algab 5. mail ja lõpeb 19. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles