Riigikogus loodi Pärnumaa saadikurühm

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Pärnumaa saadikurühmama kuuluvad keskerakondlane Kadri Simson, Toomas Kivimägi ja Jüri Jaanson Reformierakonnast, EKRE esindaja Mart Helme, Andres Metsoja IRList ning sotsiaaldemokraat Mark Soosaar.
Riigikogu Pärnumaa saadikurühmama kuuluvad keskerakondlane Kadri Simson, Toomas Kivimägi ja Jüri Jaanson Reformierakonnast, EKRE esindaja Mart Helme, Andres Metsoja IRList ning sotsiaaldemokraat Mark Soosaar. Foto: Erik Peinar/Riigikogu

Kuus Pärnu valimisringkonnast mandaadi saanud riigikogu liiget moodustasid parlamendis Pärnumaa saadikurühma.

Pärnumaa saadikurühma kuuluvad keskerakondlane Kadri Simson, Toomas Kivimägi ja Jüri Jaanson Reformierakonnast, EKRE esindaja Mart Helme, Andres Metsoja IRList ja sotsiaaldemokraat Mark Soosaar.

Rühma eesmärk on erakondlikule kuuluvusele vaatamata tegutseda üheskoos Pärnumaa heaks.

Traditsiooniliselt on rühm korraldanud väljasõite ja kohtumisi rahvaga Pärnumaa omavalitsustes. Seda tava on plaanis jätkata ja esimene visiit on plaanitud juuniks.

Lepiti kokku, et rühma juhib pikima parlamenditöö kogemusega Mark Soosaar, kes  riigikogus asus tööle Indrek Saare asendusliikmena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles