Raio Piiroja: Karastavad mängud jätkuvad

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnameeskonna president Raio Piiroja, Pärnu linnameeskond lõpetas Eesti jalgpallimeistrivõistluste kõrgliiga debüüthooaja esimese ringi ühe võidu, kahe viigi ja kuue kaotuse, viie punkti ja üheksanda kohaga punase laterna Paide ees. Mida kodulinna meeskonna eestvedajana ütlete – üle või alla ootuste?

Mina ütleks, et hästi on. Vaid Viljandi käest sugeda saamine oli paha, ülejäänud mängudes tugevate vastu pole me ju häbisse jäänud. Me kõik teadsime, et meistri- ja esiliiga tasemes on suur vahe ning algus saab meil olema raske, aga nüüd poisid kohanevad, mäng läheb iga kohtumisega enesekindlamaks ja paremaks.

Pärnakad on löönud avaringis vastastele 14 väravat, rohkem on suutnud vaid Nõmme Kalju, Sillamäe ja Flora. Samas on enda võrku lastud lüüa 28 palli ehk rohkem kui ükski teine meeskond. Rünnaku ja kaitse vahekord lonkab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles