Kevin Saar tõi Põlvast esikoha

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Vaide

Pärnu poiss, 15aastane Kevin Saar (pildil) kihutas motokrossil “Põlva kevad 2015” meeste quadracer’ite klassis esikoha vääriliselt. Kaspar Kangur teenis kolmanda auhinna, Hendrik Volmer oli seitsmes ja Sander Lakiza 12. Noorimate võidusõitjate klassis Quad 100 kuulus Joosep Eelmäele kuues tulemus.

Üle 40aastaste veteranide MX-klassis tuli Aivo Rabbi viiendaks. MXB-klassis oli Günther Põllumäe Pärnumaa parimana neljas, Jens Udras sai kaheksanda, Rene Peilman 10., Sander Luik 14., Riho Peilman 16., Rando Puller 24. ja Ilja Balabko 29. koha.

MXC-klassis oli Rauno Saia teine, Jorma Arukase seitsmes, Aimar Platais 10. ja Mart Vandel 12. MWD-klassis oli Oliver Toomela 22. ja MXE-klassis teenis seitsmenda koha Karl-Heinrich Niinelo. Kadri Ehamäe lõpetas krossi 11. positsioonil, Reio Peilman oli 16., Johanna Saareke 31. ja Kaisa Mumma 38.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles