Lottemaa saab suveks äpi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Telekom arendab suveks spetsiaalselt Lottemaa külastajatele suunatud nutirakendust ehk äppi.
Eesti Telekom arendab suveks spetsiaalselt Lottemaa külastajatele suunatud nutirakendust ehk äppi. Foto: Promopilt

Eesti Telekom (EMT ja Elion) toetab Pärnumaal Reiu külas asuvat populaarset Lottemaa teemaparki ja arendab suveks välja Lottemaa äpi.

Lottemaal soovib Eesti Telekom tõsta laste ja noorte teadlikkust, kuidas mõistlikult, turvaliselt ja kasulikult internetti kasutada. Selleks on plaanis välja tulla mänguliste ja harivate lahendustega.

Samuti arendab Telekom paregu just Lottemaa külastajatele mõeldud nutirakendust ehk äppi.  Äpi kavandamisel peetakse meeles nii suuri kui väikesi ja selle eesmärk on anda Lottemaa atraktsioonidele põnev digitaalne mõõde.

„Lottemaa kui Eesti parima turismiettevõtte ja Eesti Telekomi kui kvaliteetseima teenusepakkuja koostööst sünnib kindlasti sünergia, mis annab lisaväärtust kõigile Lottemaa külastajatele. Lotte telefonid ja tahvelarvutid on Eesti Telekomi klientide hulgas väga populaarsed ja seepärast on turvalise ja arendava mobiilse sisu pakkumine kogu perele meie prioriteet,“ ütles Eesti Telekomi juhatuse liige Piret Mürk-Dubout.  

Lottemaa juhatuse esimehe ja ühe rajaja Rein Malsubi sõnutsi on Lottemaa meeskonnal väga hea meel, et selline suur koostööleping sõlmitud sai, sest Lottemaa tahab oma külalistele pakkuda nii toredaid elamusi kui kasulikke teadmisi eri eluvaldkondadest.

„Koostöö Eesti Telekomiga avardab võimalusi, kuidas tõsta teemapargi külastajate teadlikkust interneti turvalisuse suhtes mängulisuse abil,“ lisas Malsub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles