Politseinikud harjutasid enne suve rattasõitu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud harjutasid nii aeglasel kiirusel rattal püsimist kui läbisid vigursõiduraja. Esimesel pildil harjutab Pärnu patrullpolitseinik Terje Lemmik.
Politseinikud harjutasid nii aeglasel kiirusel rattal püsimist kui läbisid vigursõiduraja. Esimesel pildil harjutab Pärnu patrullpolitseinik Terje Lemmik. Foto: Ardi Truija

Et suvel ratta seljas eri situatsioonides ja maastikel paremini hakkama saada, läbisid Pärnu politseinikud jalgrattal patrullimise koolituse, kus harjutati täpsussõitu ja taktikaid.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe teatel on Pärnu politseijaoskonnas läbinud jalgrattapolitseiniku koolituse seitse inimest.

“Jalgrattapatrullidele eraldi töögraafikut ei koostata ja rattaga patrullimas on need ametnikud, kes on selleks soovi avaldanud,” rääkis Peremees. “Jalgrattapatrulle kasutatakse eelkõige suveperioodil ja Pärnus toimuvate suurürituste ajal. Jalgrattal patrullides tagatakse avalikku korda ja tehakse liiklusjärelevalvet.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles