Brasiilia nädal tõi kooli elava raamatukogu

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elava raamatukogu “raamat” teadlane Sergei Põlme kirjeldas õpilastele Brasiilia vihmametsasid, kus ta on töötanud, ja näitas Prantsuse Guajaanas püütud liblikaid.
Elava raamatukogu “raamat” teadlane Sergei Põlme kirjeldas õpilastele Brasiilia vihmametsasid, kus ta on töötanud, ja näitas Prantsuse Guajaanas püütud liblikaid. Foto: Mailiis Ollino

Rääma põhikoolis sel nädalal toimuv maailmaharidusnädal “Brasiilia kahe suurvõistluse vahel” tipneb reedel kooliolümpiaga.

Nädala korraldaja õpetaja Kadri Killing ütles, et ettevõtmine annab õpilasele võimaluse teadvustada oma isiklikku vastutust selle eest, mis maailmas toimub: maailmaharidus jagab teadmisi globaalprobleemide mõjust. Brasiiliat vaadeldakse teemanädalal seoses kahe ülemaailmse tähtsusega spordisündmuse – jalgpalli ja olümpiamängude – tõttu.

Nädalaks valmistudes viisid kooli õpilased end kurssi Brasiilia loodust ja spordialasid puudutava informatsiooniga, mille tulemusel riputati terve koolimaja täis plakateid, mille sisu hõlmas laia teemaderingi vihmametsade kaitsmisest kuni jalgpallini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles