Sõudjad alustavad MK-sarja Bledis

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmine.
Sõudmine. Foto: Raigo Pajula

Nädalavahetusel peetakse Sloveenias maalilisel Bledi järvel sõudjate tänavuse maailma karikasarja avaetapp. EMi ja MMi medalite ning ja Rio olümpia pääsmete jahtimise hooaega alustavad ka Eesti meeste paarisaeruneljane ja kaks kahepaati.

Eesti sõudekoondise peatreener Matti Killing oli eilseks paadiautos Bledi jõudnud ja ootas lennukilt sportlasi. Neljapaadis stardivad Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja. Paarisaerukaheseid saatis Eesti Sloveeniasse kaks, ühes sõuavad Kaur Kuslap ja Andrei Jämsä, teises Joosep Laos ja Geir Suursild.

“Reedel peetakse siin rahvusvaheline regatt, nädalavahetusel MK-etapp. Meie osaleme mõlemal, sest see annab võimaluse paadis kohti vahetades parimat minekut otsida,” rääkis Killing. “Neljapaadil on reedel kolm, MK-etapil kaheksa konkurenti, kahepaatidel vastavalt 12 ja 19 rivaali.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles