Juurikaru kool tegi digipöörde valla kulu ja kirjadega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juurikaru põhikooli kolmanda klassi õpilastele on hakanud matemaatika meeldima pärast seda, kui paberi ja pliiatsi asmel saab ülesandeid lahendada tahvelarvutis. Tundi annab klassi- ja arvutiõpetaja Katrin Schultz.
Juurikaru põhikooli kolmanda klassi õpilastele on hakanud matemaatika meeldima pärast seda, kui paberi ja pliiatsi asmel saab ülesandeid lahendada tahvelarvutis. Tundi annab klassi- ja arvutiõpetaja Katrin Schultz. Foto: Ants Liigus

Juurikaru põhikool tegi maapiirkonna koolidest esimesena digipöörde, õpilaste kasutuses on 16 tahvelarvutit ja õpetajad täiendavad ennast, et ajaga sammu hoida.

Eile hommikul olid kolmanda klassi õpilased matemaatikatunnis ninapidi tahvelarvutites ja lahendasid hoolega korrutamisülesandeid.

“Lastel on rohkem huvi ülesandeid lahendada, kui neil oli enne paberi ja pliiatsiga, nad õpivad tahvelarvutit kasutama õppevahendina. Praegu teeme kordamisülesandeid, sest tasemetöö on tulemas,” rääkis klassi- ja arvutiõpetaja Katrin Schultz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles