Ratturid kihutasid Viljandis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

42. Viljandi tänavasõidul startis 130 sportlast ja paremus selgitati kaheksas arvestuses. Meeste eliitklassi ja kuni 23aastaste sportlaste ühisstardist kriteeriumisõidul 31,5 kilomeetri distantsil kogus vahefinišites enim punkte Norman Vahtra, teise koha sai Pärnu kalevlane Karlo Aia ja kolmas oli Vändra Viko klubi esindav Gert Kivistik.

Juunioride konkurentsis teenis Joan Markus Varik Pärnu Kalevist kolmanda auhinna, tema klubikaaslane Carl Tõnismann tuli neljandaks ja Mart-Anton Vendelin (Viko) sai kuuenda koha.

Kuni 12aastaste tüdrukute sõidus võitis Laura Lizette Sander (Kalev) teise auhinna. Poiste arvestuses oli Ken Post (Rave) 14. ja Kevin Longe 18. Klassis M14 said Vändra poisid Kevin Saal ja Valdek Meier vastavalt kuuenda ja seitsmenda tulemuse. Pärnu kalevlastest oli Claid Põrk üheksas, Mairon Milistver 11. ja Mark Kirbits 13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles