Noor laulusuu, osale laulukonkursil ja esine koos Ott Leplandiga!

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Johan Sommer  ja Elise Pani  võitsid eelmisel aastal Laula Getteri laulu konkursi lauluga "Valged ööd".
Kert Johan Sommer ja Elise Pani võitsid eelmisel aastal Laula Getteri laulu konkursi lauluga "Valged ööd". Foto: Port Artur

Kaubanduskeskus Port Artur ootab lapsi ja noori osalema lauluvõistlusel „Laula Oti laulu“, kus võisteldakse Ott Leplandi laulude esitamises.

„Laula Oti laulu“ on teist aastat toimuv lauluvõistlus, kus Pärnumaa laululapsed saavad oma lavasarmi, musikaalsust ja esinemisoskust näidata ühe tuntud Eesti laulja lugusid lauldes. Eelmisel aastal võisteldi Getter Jaani lauludega, seekord on kavas Ott Leplandi lood.

Konkursil kõlavad Ott Leplandi kaunid ballaadid, duetid ja tempokad rokilood. Võistlustel kõlavad „Kuula“, „Ajaga võidu“, „Imede öö“, „Jäädagi nii“, „Lambarokk“, „Otsides ma pean su jälle leidma“, „Pea meeles head“, „Sinuni“ ja „Tunnen elus end“. Nende kümne laulu puhul saavad esinejad salvestustel ja kontserdil laulda Ott Leplandi originaalfonogrammiga. Ka võib esineja kontserdile tulla oma saate või fonogrammiga, siis võib esitamiseks valida ka mõne teise Ott Leplandi loo.

Osalejate registreerimine toimub esmaspäeva, 11. maini. Osalemiseks tuleb saata oma demoesinemine kontaktandmete ja lauluvalikuga välkpostiga aadressil konkurss@portartur.ee. Parimad esitajad salvestatakse ja mai lõpus saab neid vaadata ja hinnata. Pool finalistidest valitakse välja rahvahääletusel Port Arturi Facebooki lehel ja pool valib välja Ott Lepland.

Esinema on oodatud lauljad lasteaiast kuni gümnaasiumi lõpuni vanuses 3-19 aastat.

Lastekaitsepäevale pühendatud finaalkontserdil 31. mail astub lavale kümme tublimat lauljat ja konkursi võitja saab võidulaulu esitada koos Ott Leplandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles