Noored näitlejad naasid festivalilt laureaadina

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõõpre kooli näitetrupp on üleriigilise algklasside teatrifestivali laureaat.
Jõõpre kooli näitetrupp on üleriigilise algklasside teatrifestivali laureaat. Foto: Erakogu

Jõõpre kooli 1.–4. klassi näitetrupp tuli üleriigiliselt algklasside teatrifestivalilt Jõgevast koju laureaadina.

Noored näitlejad esitasid oma õpetaja Helle Kirsi näidendi „Putuk! Putuk!“,  Kirsi aga pärjati festivali parimaks juhendajaks. Jõgevalt tõid auhinna koju Ethel Pill, Karolin Mets, Pille-Riin Jaaniste, Alice Võsanurm, Mia Prantsmann, Melyssa Kees, Anne-Mai Mõttus, Andrias Sepp, Kasper Tate, Robert Tate, Miron Karula, Romek Veltmann ja Simo Tarre.

„Kasper ja Robert Tate läksid pärast etendust džuudovõistlusele Saaremaale ja võitsid sealgi mõlemad pronksmedali, Olen väga õnnelik, et saan juhendada mitmekülgseid ja andekaid õpilasi,“ ütles Helle Kirsi.

Žürii kiitis Jõõpre leidlikku lavastust ning tõi teistelegi eeskujuks laste väga vaimuka mängu ja vaba lavalise liikumise.

Žüriisse kuulusid näitleja ja lavastaja Toomas Lõhmuste, Tallinna ülikooli kasvatusteaduste instituudi direktor Rain Mikser, näitleja Maarius Pärn, Orissaare gümnaasiumi kooliteatri pikaaegne juhendaja Mare Noot ja Kristiina Oomer harrastusteatrite liidust.

Üleriigilisel algklasside teatrifestivalil osales 18 truppi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles