Herkki Ruubel viis restoran Raimondi Eesti parimate hulka

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimondi peakoka Herkki Ruubeli süda on rahul siis, kui tema restoran jõuab kümne Eesti parima söögikoha hulka.
Raimondi peakoka Herkki Ruubeli süda on rahul siis, kui tema restoran jõuab kümne Eesti parima söögikoha hulka. Foto: Mailiis Ollino

Fakt, et Hedoni spaahotelli restoran Raimond jõudis 50 Eesti parima söögikohta sekka juba enne oma esimest sünnipäeva, ei pane selle peakokka Herkki Ruubelit rõõmust lakke hüppama.

Raimondi chef de cuisine on rahul alles siis, kui tema kuningriik ilutseb sügisel Eesti tipprestoranide esikümnes.

“Ma ei taha teadagi, mida mu mõistus ja tunded teevad siis, kui me jääme näiteks 11ndaks,” naerab oma restorani köögis ringi tuhisev Herkki Ruubel. Noore peakoka mänglevad liigutused on niisama kärmed kui tema juttki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles