Rootslased uurivad Pärnu minevikku

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lundi ülikooli õppejõud Lena Eskilsson ja Maria Mansson peavad lugu Pärnu vanadest hotellidest nagu Victoria ja Ammende.
Lundi ülikooli õppejõud Lena Eskilsson ja Maria Mansson peavad lugu Pärnu vanadest hotellidest nagu Victoria ja Ammende. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus viibivad ligi nädal aega Rootsi üliõpilased Lundi ülikooli Helsingborgi filiaalist. 51 üliõpilast, kes õpivad turismijuhtimist, ja nende õppejõud tutvuvad Pärnus turismiga.

Tudengite viiepäevasesse programmi mahuvad kohtumised Pärnu kolled˛is ja linnavalitsuses. Lähemalt tehakse tutvust Maria talu ja Tervisega. Bakalaureuse üliõpilased valisid endale konkreetsed teemad, millele Helsingborgi sõpruslinnas keskenduda.

„13 rühma jagunenud noortel on igal rühmal oma teema, näiteks kohalik toit ja toidufestival, restoranide nädal, sotsiaalmeedia turismis, spaad, kalandus, pidustused,“ loetles õppejõud Lena Eskilsson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles