Õnnemustritesse jõuavad igapäevased rõõmud

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupeole tuleb üle kuuesaja lapse, teiste hulgas rahvatantsuansambli Kajakas lasterühm (pildil esinemas rahvusvahelise tantsupäeva tähistamisel kesklinna koolide võimlas).
Tantsupeole tuleb üle kuuesaja lapse, teiste hulgas rahvatantsuansambli Kajakas lasterühm (pildil esinemas rahvusvahelise tantsupäeva tähistamisel kesklinna koolide võimlas). Foto: Üllar Jõgi

Järgmisel laupäeval, 23. mail saab Lavassaare staadionil tantsupeol “Pärnumaa õnnemuster” kokku paar tuhat Pärnumaa rahvatantsijat.

Pidu korraldab Pärnumaa rahvakultuuri keskselts (PRK) ja selle teema on rõõmustamine kõige positiivse üle, mis meid iga päev saadab. “Pärnumaa õnnemustri” peost võtab osa 2000 tantsijat ja esindatud on kõik rühmaliigid, sealhulgas nii algklassilapsed kui mudilased.

Eelmise aasta alguses kuulutas PKR välja konkursi Pärnumaa rahvatantsupeo korraldusidee leidmiseks. Kolmest mõttest valis kaheksaliikmeline komisjon parimaks Ulla Helin-Mengeli kavandi pealkirjaga “Pärnumaa õnnemuster”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles