Peterburi reisibürood: Pärnu tugevused on hinnatase ja taristu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravispaahotell Tervis.
Ravispaahotell Tervis. Foto: Urmas Luik

8.-10. mail Pärnus tutvumisreisil olnud Peterburi reisibüroode esindajate sõnutsi on Pärnu eelised turimisihtkohana näiteks hinnatase ja arenenud taristu, kuid miinuseks kaugus Peterburist ja kõrge hind gruppidele.

SA Pärnumaa Turism koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Pärnu turismiettevõtetega Tervis Spaa Grupi eestvedamisel võõrustasid 20 Peterburi ja Moskva turismiettevõtjat. Peamiselt olid külalised Peterburi reisibüroode müügijuhid, kes töötavad Eesti suunal.

"Varem on tutvustamise kohustust täitnud suuremad reisikorraldajad, mis organiseerisid oma partneritele-reisibüroodele regulaarseid väljasõite Eestisse. Kuna paljud nendest läksid eelmisel aastal pankrotti, polnud käesoleval kevadel ühtegi sellist külastust Pärnusse plaanitud," ütles Tervis Spaa Grupi esindaja Valeria Mjassojedova BNSile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles