Ares lõppes judosari

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ares selgusid karikavõitjad judos.
Ares selgusid karikavõitjad judos. Foto: Erakogu

Kolmeetapilise judosarja viimasel etapil Ares selgitati Kass Arturi karika võitjad 18 kaalukategoorias, osales 105 D- ja C-klassi last.

Pärnu judoklubi Samurai treeneri Asko Looga kasvandikest jõudsid kolme matšivõiduga finaaletapi kõrgeimale poodiumiastmele Marcus-Mattias Prii (–21 kg) ja Rait Tiitus (–40 kg).

Hõbemedali said nooremas vanuserühmas Kerdon Laubert (–23 kg), Karl Jaanis (–27 kg), Arnika Ojala (–46 kg) ja Ander Laur (+46 kg) ning vanemas rühmas Joonas Lauri (–38 kg), Deivid Aoveer(–42 kg) ja Trever Ojala (+60 kg). Pronksid pandi kaela nooremas rühmas Aadu Luugile (–21 kg), Egert Pähkelile (–21 kg), Kõue Mõisale (–27 kg), Tair Tiitusele (–29 kg), Keiron Laubertile (–40 kg), Maikel Puhkanile (–46 kg) ja Ralf Viipsile (+46 kg) ning vanemas rühmas Rannar Luubile (–30 kg), Markus Steinbergile (–38 kg) ja Henry Toometile (+60 kg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles