Kodulinna purjetamishooaeg läks täistuuridel käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi noortetreener Tõnis Vare (paremal) on jahil Aida purjetavatele noortele merekarudele juba mitu hooaega avamerel seilamise tarkusi õpetanud.
Pärnu jahtklubi noortetreener Tõnis Vare (paremal) on jahil Aida purjetavatele noortele merekarudele juba mitu hooaega avamerel seilamise tarkusi õpetanud. Foto: Tõnis Kukk

Läinud nädalavahetusel Mairegatiga avatud Pärnu purjetajate võistlushooaeg tõotab tulla erakordselt põnev, kirsi tordile panevad augustis kodulahel toimuvad avamerejahtide Euroopa meistrivõistlused.

“Mai esimestest päevadest kuni oktoobri lõpuni kestval hooajal on meie klubi kalenderplaanis kokku üle 30 ürituse,” kõneles Pärnu jahtklubi tegevjuht Raiko Lehtsalu Pärnu Postimehele. “Esimesel mail korrastasime traditsioonilisel talgupäeval jõe kallast, klubi hoovi ja maja ümbrust, nädal hiljem seilasid noored kodujõel võidu ja täna algaval rahvusvahelisel Kevadregatil saavad Eesti purjetajad lähinaabritega oma võimeid võrrelda.”

Jahtklubi kommodoor Jüri Sõber rääkis, et sarnaselt eelmiste aastatega võistlevad meie jahtide meeskonnad kodustel vetel läbi hooaja Saku Kesknädalaringil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles