Projektrühm "Hakkame mehed minema" sõitis ringreisile Lätti ja Leetu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projektigrupp "Hakkame mehed minema" täna hommikul enne kontsertreisile sõitu Raeküla Vanakooli keskuse ees.
Projektigrupp "Hakkame mehed minema" täna hommikul enne kontsertreisile sõitu Raeküla Vanakooli keskuse ees. Foto: Erakogu

Projektrühm "Hakkame mehed minema", mis koosneb Rääma kooli poistekoorist Valter, Raeküla kooli poistekoorist ja Vanakooli keskuse ekstreemrahvatantsurühma Viisuke junior-rühmast MiniViisuke, asus täna teele kontsertreisile Lätti ja Leetu. 

Rühma kuuluvad vaid noormehed, kelle vanus on vahemikus 6-16 aastat. Saatjatena on kaasas kooride dirigendid Helvi Treiblut ja Sirle Sikk ning tantsutreener Argo Linnaste. Kontsertreisi juht on Vanakooli keskuse arendusspetsialist ja noorsootöötaja Marina Mesipuu. 

Kolme päeva jooksul antakse kuus kontserti: kaks Lätis ja neli Leedus. 

Kontsertreisi esimesel päeval toimub kontsert Riias Vecmilgravise eakate päevakeskuses ja õhtul juba Leedus Vievise gümnaasiumis. 

Kontsertreisi teine päev on pühendatud Vievise koorikonkursile ConMoto, mille aukülalisteks Pärnu noormeestest koosnev projektrühm on. Kolmanda päeva hommikul toimub kontsert Leedus väikeses Kietaviške asulas. Juba tagasiteel Pärnusse tehakse veel üks ülesastumine Lätis Bauska linnas.

Kontsertreisi eesmärk on väärtustada noormeeste hobitegevust, milles osalemine võimaldab neil saada eduelamusi, laiendada silmaringi ja tunda rõõmu isetegemisest. Ettevõtmise õnnestumisele aitavad kaasa omavalitsused (Pärnu linn, Audru vald, Sauga vald, Vievise linn, Riia linn ja Bauska linn), Rääma ja Raeküla kool ning heategevuslikud organisatsioonid: Y's Men Internationali klubid Pärnust ja Vievisest ning Zonta International Bauska linnast.

Noormehed jõuavad kontsertreisilt tagasi pühapäeva hilisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles