Vändra Vaprus kaotas tulises lahingus Levadia duublile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vapruse jalgpallimeeskond. Foto on illustreeriv.
Vändra Vapruse jalgpallimeeskond. Foto on illustreeriv. Foto: Vändra JK Vaprus

Pühapäeval mängiti järjekordne voor Eesti jalgpalli esiliigas, kus Vändra Vaprus pidi tunnistama Tallinnas sealse Levadia duubelmeeskonna 4:3 paremust.

Sealjuures alustas Vändra mängu väga hästi. Juba 9. minutil eksis oma karistusalas määruste vastu Levadia väravavaht Vladislav Tsvetkov, kes teenis selle eest kollase kaardi. Järgnenud penalti realiseeris Vändra poolt Rasmus Alles.

32. minutil tõi Oliver Ojala tabamus tabloole juba numbrid 0:2.

Levadia meeskonna tagasitulek algas esimese poolaja lõpus, kui 41. minutil skooris Nikita Koger.

Külm dušš tabas Vändra meeskonda teise poolaja alguses. Esmalt seadis Koger 60. minutil jalule viigi ja vaid minut hiljem viis Hindrek Ojamaa tabamus juba väljakuperemehed juhtima.

68. minutil teenis Levadia mängija Gregor Aru oma teise kollase kaardi ja eemaldati mängust.

Sellest oli kasu ja 79. minutil seadis Alles jalule viigi 3:3.

Kahjuks õnnestus vähemuses mänginud Levadiast skoorida 87. minutil Mark Oliver Roosnupul ja nii läks 4:3 võit pealinna meeskonnale.

Liigas viis võitu ja viis kaotust teeninud Vaprus pudenes 15 puntkiga tabelis viiendaks, kuid on Tallinna Kalevi järel endiselt paremuselt teine iseseisev klubi. Liigat valitsevad pealinnaklubide duubelmeeskonnad Flora, Levadia ja Infonet.

Vändra meeskond mängib järgmisena laupäeval, kui kodusel staadionil võõrustatakse Kiviõli FC Irbise meeskonda, keda esimeses ringis võõrsil 3:0 nuheldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles