Juhtkiri: Kas peaks ähvardama?

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu Postimehel on hea meel, et Pärnumaa turismiettevõtjad panevad seljad kokku ja asuvad argumenteerides ning realistlikke kalkulatsioone kasutades võitlusse selle nimel, et ei läheks läbi Reformierakonna, sotside ja IRLi kava tõsta majutusteenuste käbemaksumäär praeguselt üheksalt protsendilt 14 protsendini.

Pöördumisele, mille Pärnumaa turismiettevõtjad Pärnumaalt valitud riigikogu liikmetele Andres Metsojale, Jüri Jaansonile, Kadri Simsonile, Mark Soosaarele, Mart Helmele, Toomas Kivimägile ja kultuuriminister Indrek Saarele saatsid, on teiste nimel alla kirjutanud SA Pärnumaa Turismi juhataja Kaire Ilus ja Tartu ülikooli Pärnu kolled˛i turismiosakonna ja turismikompetentsikeskuse juhataja Heli Müristaja. See, muuseas, on väga oluline tõik, et seisukoha võtavad valdkonna spetsialistid.

Ettevõtjaid kiputakse süüdistama erakondade ilusatest plakatlikest hüüdlausetest hoolimata pahatihti ainult omakasule, mitte riigile mõtlemises, aga kui nende nimel kõnelevad asjatundjad, kes ise hotelliäris ei tegutse, kõlavad võimuliidu esindajate sõnumid laadis “meie teame paremini” veelgi õõnsamalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles