Pinksilaste erakordne edu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pikki aastaid valitses Eesti noorte lauatennist jagamatult Narva, nüüd Aseris aga võtsid TOP-8 turniiridel neljast poiste vanuseklassist kolmes veenva võidu Pärnu Vint-90/spordikooli treenerite Andres Kulli ja Peeter Sumre õpilased Mart Luuk, Ken Talpas-Taltsepp ja Madis Moos. Kõik kinnitasid selle võiduga ka Eesti esinumbri staatust ja õigust esindada riiki Euroopa noorte esivõistlustel.

TOP-8 turniiridele, kus mängitakse kõigi seitsme rivaaliga, pääseb kahes minikadettide, ühes kadettide ja juunioride klassis läbi tiheda sõela kaheksa Eesti parimat, väljapaistvamad saavad esineda ka klass vanemate seas.

Nii tuli 12aastane Mart Luuk kaotuseta võitjaks kadettide seas ja kogus viis aastat vanemate juunioridegi seas kolm võitu, saades seti Eesti täiskasvanute koondislaselt narvalaselt Aleksander Lušinilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles