Kaheksa-aastane poiss tegi haiglale südamliku kingituse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheksa-aastasel Pärnu poisil Peeter Postil tekkis pärast haiglasolekut mõte kinkida osa oma mänguasju Pärnu haigla lasteosakonnale.

Täna lõunal tõigi Peeter haigla lasteosakonnale kaks suurt kotitäit Lego Duplo klotse, et väikestel poistel ja tüdrukutel mängutoas rohkem tegevust oleks. Oma tegevusega innustas Peeter oma õekest Mariat, kes saatis haiglas olevatele lastele enda kollektsioonistki paar ilusat mänguasja.

Peetri ema Külli sõnutsi oli legoklotside kinkimine tema poja idee. „Haiglas olles oli Peetril mure, et lastenurgas ei ole selliseid mänguasju, millega saaks ehitada. Kui ta koju sai, tegi ta ise ettepaneku, et klotsid, millest ta on välja kasvanud, võiks haiglasse viia, et väikeseid poisse-tüdrukuid rõõmustada,“ rääkis heateo teinud poisi ema. „Peeter ise oli väga õnnelik, et sai haiglas olevaid lapsi aidata,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles