Ühisgümnaasiumi noored tegid pahedest filmi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meediahuvilised Dag Holmen, Jari Törmälehto, Anett Heinam, Epp Kuusik ja Eliisabeth Leheste nautisid küll filmitegemist, kuid ei ole veel kindlad, kas nad edaspidigi Johann Voldemar Jannseni jälgedes käivad.
Meediahuvilised Dag Holmen, Jari Törmälehto, Anett Heinam, Epp Kuusik ja Eliisabeth Leheste nautisid küll filmitegemist, kuid ei ole veel kindlad, kas nad edaspidigi Johann Voldemar Jannseni jälgedes käivad. Foto: Ants Liigus

Pärnu ühisgümnaasiumi meediakallakuga 11. klassi noored tegid kooli loovtööna paarkümmend minutit vältava filmi “Saatuslik valik”, mis räägib õpetliku loo sellest, kuidas võib lõppeda noortepidu.

Koolikaaslased kiusavad noormeest nimega Juhan. Ühel päeval otsustavad aga Juhani vanemad sõita kodunt ära Saaremaa spaasse puhkama. See annab Juhanile idee korraldada klassikaaslaste silmis oma reputatsiooni tõstmiseks kodus pidu.

Loomulikult tarvitatakse olengul ohtralt alkoholi, mis õhtu jooksul ootamatult otsa saab. Et pidu ei saa ometi unarusse jääda, lähevad purjus noored autoga poodi lisa tooma. See sõit aga jääb mõnele noorele viimaseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles