Rattalaadale on oodatud velod Školnikust Scotini

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõuke- või jalgratas – vahet pole, laadal on iga ratta jaoks koht. Ja usutavasti ostjagi.
Tõuke- või jalgratas – vahet pole, laadal on iga ratta jaoks koht. Ja usutavasti ostjagi. Foto: Ants Liigus

Kel jalgratast pole või näiteks õhukummi paikamise komplekt on koos kodaravõtmega kaduma läinud, kell annab tõrget või velo koos kastitäie varuosadega on hoopis kuuri alla kasutuna seisma jäänud – neil tasub ennast sättida laupäeval uuskasutuskeskuse ette, kus toimub Pärnu kõigi aegade suurim jalgrattalaat.

Ühtlasi on see esimene rattalaat, nagu tunnistas Irja kohalikust uuskasutuskeskusest. See asjaolu lubabki kinnitada, et ka on see suurim jalgrattalaat, mida siinkandis nähtud ja tehtud on. Seda võib kinnitada isegi vaatamata tõsiasjale, et siiani on ennast laadale müüma registreerinuid Irja ütlust mööda vähe.

Sellest ei pea ennatlikult järeldama, et ettevõtmine on läbikukkumisele määratud ja ostjad-müüjad teineteist leida ei võiks. Registreerimine on Irja kinnitusel ainult soovituslik, seda ei pea tegema. Piisab, kui laupäeval enne- ja pärastlõuna vahelisel ajal oma või naabritädi kondimootor – kui too sellega nõus on – uuskasutuskeskuse esisele kõnniteele parkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles