Ettevõtluskool jagas lõpudiplomeid

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi direktor Katrin Uutsalu kiitis oma kooli noorte ettevõtlikkust, sest õppetöö käigus sündis mitu tublit õpilasfirmat.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi direktor Katrin Uutsalu kiitis oma kooli noorte ettevõtlikkust, sest õppetöö käigus sündis mitu tublit õpilasfirmat. Foto: Ants Liigus

Tartu ülikooli Pärnu kolledži ettevõtluskool lõpetas pidulikult õppeaasta ja andis kätte lõpudiplomid Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi ning Häädemeeste keskkooli 11. klassi õpilastele.

Neljandat aastat kolledži juures tegutsevas noorte ettevõtluskoolis, mille eestvedaja on Mari Suurväli, saavad noored teadmisi majanduse toimimisest ja õpilasfirmade loomise kaudu kogemusi firma tööpõhimõtetest.

Pärnu-Jaagupi ja Häädemeeste noored õppisid poolteise õppeaasta jooksul teooriat ja praktikat, kaitsesid lõputööd, lõid mitu õpilasfirmat ja osalesid nendega laatadel-messidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles