Mai kool pidas kevadpidu

, Mai kooli huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kooli õpilased tantsisid kevadpeol uut tantsu "Õnnekild", mille viisi ja sõnade autor on Mai kooli õpetaja Margrit Kits ja koreograaf Ulla Helin-Mengel.
Mai kooli õpilased tantsisid kevadpeol uut tantsu "Õnnekild", mille viisi ja sõnade autor on Mai kooli õpetaja Margrit Kits ja koreograaf Ulla Helin-Mengel. Foto: Viktoria Reiman

Eelmisel neljapäeval täitus Pärnu spordihall värvikirevates rahvarõivastes tantsijate, lauljate ja pealtvaatajatega. Algamas oli Pärnu Mai kooli kevadpidu, millega tähistati nii peagi saabuvat õppeaasta lõppu kui austati emasid-vanaemasid, sõpru ja lähedasi. 

Põhjust pidustseda oli küllaga, sest sügisel istutatud uus taim - Pärnu Mai kool – on juured alla kasvatanud.

Vaatajate slime all kujunesid spordihalli põrandale imelised tantsumustrid, mille tegemisel osalesid nii oma kooli rahvatantsijad kui külalised tantsuõpetaja Tiiu Pärnitsa juhendamisel. Suure aplausi said nii C-segarühma kui Pärnu õpetajate naisrühma tantsijad.

Vahepaladena kõlasid laulud ja sõnalised mõttekillud, tänati tegijaid ja juhendajaid, oldi üheskoos ja tunti rõõmu.

Peo kunstilise terviku eest andsid oma parima Mai kooli õpetajad Reet Juurikas ja Maire Sarapuu, tantsu- ja laululapsi juhendasid veel Ruth Vaiksaar, Anu Kiisk ja Margrit Kits.

Peo lõpetas ühistants “Oige ja vasemba”, mis andis lootust ja kinnitust, et taas kohtutakse järgmisel kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles