IRLi piirkonna üldkogul loodi Suur-Pärnu ühisosakond

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi Suur-Pärnu ühisosakonda juhatust valiti juhtima Meelis Kukk.
IRLi Suur-Pärnu ühisosakonda juhatust valiti juhtima Meelis Kukk. Foto: Urmas Luik

Eile IRLi Pärnu osakonna ja Pärnumaa piirkonna ühisel üldkogul moodustati Suur-Pärnu ühisosakond, mille koosseisu kuuluvad Pärnu linn, Sindi linn, Audru vald, Paikuse vald, Sauga vald ja Tahkuranna vald.

Pärnu abilinnapea Meelis Kuke selgitust mööda tingis Pärnu ja ümbritsevate omavalitsuste liikmeid koondava ühisosakonna moodustamise piirkonna sotsiaal-majanduslikud areng, kus elanike teenuste tarbimise piirkond ja omavalitsuste formaalsed piirid pole teineteisega vastavuses, näiteks ühiskondliku transpordi, veemajanduse, hariduskorralduse puhul, vahendas erakond.

„Ühiselt teemasid käsitledes on võimalik leida sobivamad lahendused piirkonna elanikele regiooni terviklikke huve arvestavaks arenguks,“ põhjendas Meelis Kukk Pärnu linna ja lähivaldade erakonnaliikmete jõudude ühendamist.

Ühisosakonna üheksaliikmelist juhatust valiti juhtima Meelis Kukk ja liikmeteks Andres Metsoja, Erik Reinhold, Kalli Mägar, Kuno Erkmann, Lauri Luur, Mari Suurväli, Peeter Prisk ja Siim Suursild.

Juhatus valiti ametisse kaheks aastaks.

Isamaa ja Res Publica Liidu Suur-Pärnu osakond on erakonna regionaalse struktuuri põhiüksus, mis teostab erakonna poliitikat kohaliku omavalitsuse tasandil. Ühendatud osakonda kuulub 532 erakonna liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles