„Laula Oti laulu“ hääletus kestab veel kaks päeva

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Pärnu Port Arturi kaubanduskeskuse korraldatud laulukonkursile „Laula Oti laulu“ laekus tänavu üle 50 osavõtusoovi. Stuudiovooru pääsenud 24 laulule saab hääli anda veel täna ja homme.

„Laula Oti laulu“ konkursil osutuks populaarseimaks Ott Leplandi lauluks „Tunnen elus end“. „Kuula“ oli konkursiks ettevalmistatud lauludest populaarsuselt teisel kohal.  Kõige noorem osaleja on seitsme- ja kõige vanem 19aastane.

Finaalkontserdile pääsemiseks tuleb osalistel võita rahva ja Ott Leplandi sümpaatia, sest lõppvõistluse kümnest finalistist poole valib välja rahvas ja poole Ott Lepland.

„Laula Oti laulu“ on teist aastat toimuv lauluvõistlus, kus Pärnumaa laululapsed saavad oma lavasarmi, musikaalsust ja esinemisoskusid näidata ühe tuntud Eesti laulja lugusid lauldes. Eelmisel aastal võisteldi Getter Jaani lauludega.

Lastekaitsepäevale pühendatud finaalkontserdil 31. mail astuvad lavale kümme tublimat lauljat ja konkursi võitja saab võidulaulu esitada koos Ott Leplandiga.

Konkursil osalevate laulude videod on avaldatud Port Arturi Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles