Linnameeskond näitas Florale hambaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kirss (nr 22) viis teise poolaja algul Pärnu 1:0 juhtima, aga paarkümmend minutit hiljem teenis ta kohtunikult liigse suupruukimise eest kollase kaardi.
Robert Kirss (nr 22) viis teise poolaja algul Pärnu 1:0 juhtima, aga paarkümmend minutit hiljem teenis ta kohtunikult liigse suupruukimise eest kollase kaardi. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnameeskond suutis Eesti meistriliiga 12. vooru mängus FC Floraga 1:0 juhtima minna, kuid pidi lõpuks tunnistama nimeka vastase 2:1 paremust.

Raeküla staadioni murul hargnenud pallilahingu avapoolaeg lõppes väravateta. Teise mänguperioodi kolmandal minutil pani Pärnu edurivimees Robert Kirss kodulinna 350 vutifänni juubeldama, kui Envar Lauteri söödust palli pealinna väravasse põrutas.

Kohtumise 63. minutil saatis linnameeskonna peatreener Marko Lelov platsile Taavi Lauritsa, kes vahetas välja Henri Hansoni ja kaks minutit hiljem teenis Kirss väljakukohtunik Elar Tarkuselt õiendamise eest kollase kaardi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles