Soome eesti lapsed tulid preemiareisile Pärnusse

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome eesti noored nägid teatri õmblustöökojas mitmesuguseid materjale ja moejooniseid ning kuulsid, et siin tehakse rõivad selga sääsest elevandini ja kerjusest kuningani.
Soome eesti noored nägid teatri õmblustöökojas mitmesuguseid materjale ja moejooniseid ning kuulsid, et siin tehakse rõivad selga sääsest elevandini ja kerjusest kuningani. Foto: Mailiis Ollino

Kümme eesti last ja nende kaks emakeeleõpetajat, kellel kõigil koduks Soome, käisid nädalalõpul kahepäevasel reisil Pärnus.

Kuigi päev algas neile väga varakult – buss väljus Vantaast kooli juurest juba kell kuus hommikul –, olid nad veel pärast lõunat, kui uudistasid Pärnu Endla teatri köögipoolt, väga reipad.

Maja tutvustas lastele teatri müügiassistent Ilona Smeljanski, kes on teatris töötanud aastast 1967 ja pidanud selle aja jooksul mitmesuguseid ameteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles