Pärnus toimub laste suvetegevusi tutvustav mess

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Taul

Pühapäeval toimub Pärnu Kaubamajakas suvetegevuste mess, kus tutvustatakse laste suviseid ajaveetmisvõimalusi ja eksponeeritakse uudseid atraktsioone. 

Messil saab teada, milliseid puhke-, õpi-, töö- ja  spordilaagreid lastele suvel korraldatakse, samuti tutvustatakse muud aktiivset tegevust ja suvesündmusi.

Külastajatel on võimalik messil aktiivselt kaasa lüüa. Päeva jooksul pakuvad laagrite ja suveürituste korraldajad rohkesti põnevat tegevust. Lapsi lõbustavad maskotid Eti, Nublu, Draakon, Jety ja Lõvi Leo. Päästeamet näitab suuri autosid ja suitsuanduri kokkupanekut ja korraldab tuletõrjevooliku-bowling'u võistlusi. 

Messil on kohal on MoNo buss - maal tiirutav noortekeskus. Pärnu ooper koostöös Pärnu asumiseltsidega tutvustab uut vaba aja veetmise moodust: kunsti- ja kodanikuõpetuse mängu, kus lapsed ise loovad linna ja juhivad ning arendavad seda, püsti pannakse lapse oma maja ja toimub kodukaunistamise töötuba. Fän Clab lastelaager korraldab meisterdamise õpitoa, hiphop-tantsulaagrit tutvustavad JJ Street tantsijad.

Messil on väljas kõik, kel on midagi pakkuda laste suve sisukaks muutmiseks. Oma võimalusi tutvustavad näiteks Valgemetsa, UusKalda ja Rannapungerja laager, linnalaagrid ja malevad. 

Pärnu surfiklubi on väljas oma lohedega, Tatjana Jaanson Pärnu sõudeklubist korraldab ergomeetrivõistluse, Valgeranna seikluspark tutvustab ronimisvarustust ja teeb mänge. 

Trikke näitavad parkuurijad klubist Del Ruca Crew, Endla teater pakub messihinnaga osasaamist oma suveprogrammist, infot saab õpilasmaleva, töötukassa ja välismaal töötamise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles