Pärnumaa laulupidu toob kaasa liiklusmuudatused

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval toimuv Pärnumaa laulupidu toob kaasa muudatusi liikluskorralduses.
Laupäeval toimuv Pärnumaa laulupidu toob kaasa muudatusi liikluskorralduses. Foto: Ants Liigus

Sel laupäeval toimub Pärnu Vallikäärus Pärnumaa laulupidu "Imede aias". Üritus toob kaasa ümberkorraldusi linna liikluskorralduses ja rongkäigu ajal võib olla häiritud bussiliiklus. 

Laulupeo päeval on muudetud Vallikääru piirkonnas liikluskorraldust: Vallikääru lähiümbruses ei saa 8-22 mootorsõidukitega sõita. Suletud on Rüütli tänava Vallikääru-poolne ots ja Õhtu tänava mõlemad otsad, teatas Pärnu linnavalitsus.

Bussidel ja autodel, mis toovad ja viivad inimesi laulupeole, on mõistlik lasta osalejad välja peopaiga lähiümbruses ja siis sõita parklatesse. Jälgida tuleks liiklus- ja parkimist reguleerivaid märke. 

Laulupeo rongkäik algab kell 17.15 Pärnu Vanapargist ja liigub Vallikääru suunas. Sel ajal võib olla häiritud bussiliiklus.

Korraldajad kutsuvad kõiki Pärnu ja selle lähiümbruse elanikke tulema peole jalgrattaga. Kogu päeva on avatud rattaparkla, mis asub Vallikääru territooriumil Õhtu tänava Tallinna värava poolses otsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles