Pärnu linnameeskond tahab Nõmme Kalju kaotuste rida pikendada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtul Pärnus Raeküla staadionil Eesti jalgpalli meistriliiga 13. voorus Nõmme Kaljut võõrustav Pärnu linnameeskond tahab vutitšempionaadi esimeses ringis võidult võidule sammunud, kuid teises ringis vaid allajäämini tunnistanud külaliste kaotusteseeriat pikendada.
Täna õhtul Pärnus Raeküla staadionil Eesti jalgpalli meistriliiga 13. voorus Nõmme Kaljut võõrustav Pärnu linnameeskond tahab vutitšempionaadi esimeses ringis võidult võidule sammunud, kuid teises ringis vaid allajäämini tunnistanud külaliste kaotusteseeriat pikendada. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna õhtul Pärnus Raeküla staadionil Eesti jalgpalli meistriliiga 13. voorus Nõmme Kaljut võõrustav Pärnu linnameeskond tahab vutitšempionaadi esimeses ringis võidult võidule sammunud, kuid teises ringis vaid allajäämini tunnistanud külaliste kaotuste rida pikendada.

Medalinõudleja vastu on see ambitsioonikas plaan, kuid punkti napsamine Levadialt, eelmise mängu südi vastuhakk tabeliliidrile FC Florale ja eelmise omavahelise mängu napp kaotus kütavad lootust.

Pärnu meeskonna mängija Envar Lauteri sõnutsi on kohtumine Kaljuga Pärnu linnameeskonnale järjekordne suur mäng. „Oleme ülimotiveeritud, et Kalju võiduta seeriat pikendada ja enda kaotuste seeria lõpetada. Aga selleks on meil vaja väljaku kõrvalt tuge, kes meile jõudu juurde annavad. Ja siis peame olema ise mehed ja selle mängu ära otsustama. Teame, et see saab olema meile väga raske ülesanne, aga punktilisa on meil vaja,” ütles Lauter.

Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov ütles, et korraliku mänguga võib nimekama vastase vastu hea tulemuse saada. „Seis hakkab jälle 0:0st. Tuleb oma rivid korda seada, poiste motivatsioon üles ajada, kõvasti pingutada ja siis on võimalik saavutada hea tulemus. Kuna on kodumäng, loodame staadionil jälle palju publikut näha,” lausus Pärnu meeskonna loots.

Kalju peatreener Sergei Terehhov, kes oma jalgpallikarjääri alustas Pärnus Märt Siiguri käe all, tunnistas, et pärnakad on tabeli tipu meeskondadele kõva pähkel olnud, kuid suvepealinnast loodetakse lahkuda kolme punktiga. „Pärnu meeskond on saavutanud tänavu häid tulemusi, viigistasid Levadiaga, kuid me peame selle mängu võitma," lausus ta.

Pärnu linnameeskonna ja Nõmme Kalju vutilahingust teeb otseülekande portaal jalgpall.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles