Taimar Lank: Suvi tuleb selgi aastal

, Rääma ja Ülejõe piirkonnapolitseinik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimar Lank.
Taimar Lank. Foto: PP

Praeguste ilmade juures tundub unistus soojast ja muretust suvest üsna kaheldav. Ilmselt on suvepealinna põlisasukad ja siia suvesihte seadvad puhkajad siiski optimistlikud, puhkuseperiood jõuab, vaatamata ilma vingerpussidele, ikka kohale.

Pärnu elanikkond kasvab suveperioodiks üsna tublisti. Kus rahvast korraga rohkem koos, eks seal kipub rohkem juhtuma. Ma ei taha moraali lugeda, vaid politsei kogemustele tuginedes meelde tuletada paari asja, mida tasub meeles pidada, et suverõõmu mitte rikkuda. Kutsun läbi mõtlema, kuidas oma varasse heaperemehelikult suhtuda ja kuidas rahvarohketel üritustel end hästi tunda.

Majade ja suvekodude omanikud otsivad soojade ilmade saabudes välja suvise arsenali: aiamööbli, grilli, aiatööriistad ja muu varustuse. Tore, kui ilm lubab ja muruplats saab niidetud ning õhtune kehakinnitus värskes õhus võetud. Rõõmus pererahvas läheb ise pärast seda tavaliselt päevaväsimust välja puhkama. Aga mis saab suvevarustusest? Kas see jääbki lihtsalt õuele, kuhu juhtub?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles