Nõmme Kalju lõpetas võiduga Pärnus oma kaotusteseeria

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas viimased kolm kohtumist kaotanud Nõmme Kalju meeskond oli täna  Raeküla staadionil peetud kohtumises parem Pärnu linnameeskonnast 3:0.

Kohtumine algas külaliste survega ja mängu 14. minutil avas nurgalöögijärgses olukorras skoori Kalju leegionär Allan-Axel Kimbaloula.

Kuigi pärnakad said palli karistusalast välja, jõudis rikošetist pall värava ees seisnud Kimbaloulani, kes ulatus napilt pallini ja suunas selle Pärnu väravahile Joel Vabritile püüdmatult võrku.

Teist väravat tuli oodata vaid kuus minutit, kui Kalju ründaja Ats Purje pääses Vabritiga üksühele. Purje söötis vasakul spurtinud Andre Järvale, kes lõi palli tühja väravasse seisuks 2:0.

Pärast seda elavnes pärnakate mäng märgatavalt, kuid skoori avada kodumeeskonnal siiski ei õnnestunud ja 2:0 seisuga esimene poolaeg lõppeski.

Teisel poolajal üritas Pärnu meeskond vastaseid kõrgemalt pressida ja see tõi kaasa ka mõne ohtliku olukorra, mida siiski realiseerida ei suudetud.

Kahjuks oli hoopis Nõmme Kalju leegionär Jorge Manuel Ferreira Rodrigues see, kes lõi 70. minutil nurgalöögist tulnud palli peaga väravasse seisuks 3:0.

Pärast seda läks initsiatiiv mõneks ajaks külaliste kätte.

Linnameeskonna kohtumise parim võimalus oli 79. minutil, kui paremalt läbi murdnud Kristjan Saarts tõstis palli üle vastaste väravavahi Vitali Teleši tagumisse väravaposti, kuid pall üle väravajoone ei veerenud.

3:0 Nõmme Kalju võiduga kohtumine lõppeski.

Tänase kaotuse järel pudenes linnameeskond kümne meeskonna konkurentsis viimasele kohale.

Järgmise kohtumise peab linnameeskond nädala pärast, kui 2. juunil sõidetakse külla Sillamäe Kalevi meeskonnale, kelle kaotati esimeses ringis kodus 1:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles