Kuninga kooli noorsportlased võistlesid edukalt

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinna koolide võimla akendel peegelduv Kuninga tänava põhikool.
Pärnu kesklinna koolide võimla akendel peegelduv Kuninga tänava põhikool. Foto: Henn Soodla

Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilased osalesid mitmel Eesti Eriolümpia korraldataval võistlusel.

„Jalgpallivõistlustel, mis korraldati Viljandis JK Tuleviku juhendamisel, saavutasid Kuninga kooli õpilased võrdväärsete võistkondade seas kolmanda koha,“ ütles Kuninga kooli kehalise kasvatuse õpetaja Roman Vaik. Võistkonnas mängisid Jaanus Lapkin, Raido Müller, Kert Afanasjev, Jürgen Leman, Raiko Viita, Kristo Peipins, Ants Kimmel ja Martin Hanson.

Suvemängudel Valgas võitsid kooli noorsportlased kokku 14 medalit, nendest kuus esikohta, neli teist ja neli kolmandat kohta. Pendelteatejooksus saavutati kümne võistkonna hulgas teine koht. Suvemängudel osalesid Ramis Köösel, Jürgen Leman, Monika Grünberg, Cäroly Paatsi, Vikoria Kraft, Ants Kimmel ja Aivo Peters.

Kergejõustiku mitmevõistlusel Tallinnas, kus nooremas rühmas oli kolma ja vanemas viis ala,  saavutati neli auhinnatavat kohta, milleks on  1.-6. koht. Parimad olid Kristo Peipins, Cäroly Paatsi, Reinis Paatsi ja Ants Kimmel.              

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles