Seikluspargis valmisid uued rajad

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seikluspargi juhataja Merilin Vikkisk ütleb, et koolieelikutele mõeldes ehitati juurde 14 silda ühes radadega: nüüd on lasterada raskem ja pakub rohkem põnevust.
Seikluspargi juhataja Merilin Vikkisk ütleb, et koolieelikutele mõeldes ehitati juurde 14 silda ühes radadega: nüüd on lasterada raskem ja pakub rohkem põnevust. Foto: Mailiis Ollino

“Terviserada, seikluspark, veeatraktsioonid, golfirajad – Valgerannast võiks kujuneda suvine loodus- ja kehakultuurikeskus,” märgib osaühingu Seikluspark esindaja Tõnu Valdur.

Seikluselamuse kõrval tahetakse tänavu pakkuda looduselamust. 30. mail ja 6. juunil toimuvadki linnulauluhommikud, kui loodusgiid õpetab tuvastama laulu järgi linde ja üheskoos uuritakse taime- ja puuliike.

Sel hooajal laenutab seikluspark välja maastikurattaid ja kõnnikeppe, samuti avatakse poeke, kus vajadusel saab osta paari tosse või sokke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles