Hunt toob Norrköpingi meeskonna Pärnu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norrköpingi jalgpalliklubi president Peter Hunt (paremal) ütleb, et see, kes tahab Wendre firmaga äri teha, peab ka Raio Piiroja juhitavat Pärnu meeskonda toetama.
Norrköpingi jalgpalliklubi president Peter Hunt (paremal) ütleb, et see, kes tahab Wendre firmaga äri teha, peab ka Raio Piiroja juhitavat Pärnu meeskonda toetama. Foto: Mailiis Ollino

Wendre vabriku omanik Peter Hunt toob Rootsi Norrköpingi jalgpalliklubi, mille president ta on, meeskonna mängima jaanipäeva eel Pärnu linnameeskonnaga.

Tellitud on tšarterlend Norrköpingist Pärnu, 50 tulija seas on 30 pallurit, Norrköpingi sponsoreid ja klubi nõukogu liikmeid. 22. juunil mängib IFK Norrköping Raekülas Pärnu linnameeskonnaga, kaks päeva hiljem kokkuleppel Aivar Pohlakuga Kuressaares sõprusmängu FC Flora vastu.

Kuna juunis on Rootsi kõrgliigas noorte EM-finaalturniirist põhjustatud paus, sobis Eesti-reis Norrköpingi klubile vägagi hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles