Andekad ja nutikad vallutavad tippe

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa parimate õpilaste hulgas on ka Kihnu kooli õpilasesinduse president, kihnukeelsete raadiouudiste reporter Kaisa Laos, (vasakult) Vändra gümnaasiumi aineolümpiaadidel esindanud läbini viieline Madis Strandberg ning vennad Ago ja Eke Tominga Kilingi-Nõmme gümnaasiumist. Ago on kuldmedalikandidaat ja aineolümpiaadidel saavutatu eest juba Tartu ülikooli tudengite nimekirjas.
Pärnumaa parimate õpilaste hulgas on ka Kihnu kooli õpilasesinduse president, kihnukeelsete raadiouudiste reporter Kaisa Laos, (vasakult) Vändra gümnaasiumi aineolümpiaadidel esindanud läbini viieline Madis Strandberg ning vennad Ago ja Eke Tominga Kilingi-Nõmme gümnaasiumist. Ago on kuldmedalikandidaat ja aineolümpiaadidel saavutatu eest juba Tartu ülikooli tudengite nimekirjas. Foto: Urmas Luik

Mai 28. päeva jääb 88 õpilasele meenutama nimeline puidust meene “Pärnumaa tänab ja tunnustab” ning ühispilt maavanema ja omavalitsuste liidu esimehega, mis tehtud maavalitsuse saalis riigi ja Pärnu maakonna lipu taustal.

Tublimatest tublimate kiitmine omavalitsuste tähestiku järjekorras algas Are vallast. Maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse peainspektor Gerdi Rebane tutvustas esimestena Are põhikooli õpilasi ja nende õpetajat.

Kooliaasta lõpu tähtsündmusele, Pärnu maavanema Kalev Kaljuste ja Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehe Eeri Tammiku vastuvõtule palutud iga õpilase ja õpetaja kohta jätkus tunnustavaid sõnu, mis kinnitasid nende teotahet, saavutusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles