Selgusid "Laula Oti laulu" finalistid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Selgusid Ott Leplandi laulude esitamise võistluse "Laula Oti laulu" finalistid, kes astuvad üles pühapäevasel kontserdil Pärnus Port Arturis.

Facebookis nädal aega kestnud avaliku hääletamise tulemusel ja Ott Leplandi valikul osutusid võistlusel finaali pääsenuks Analore Närep, Angeliina Laanepõld, Arabella Saks, Tauno Tamm, Berit Potman, Elise Pani, Hälis Vahenõmm, Jete-Pauline Ollep, Keiti Huik, Kert Johan Sommer ja Wanda-Helene Ollep, vahendas Port Arturi turundusjuht Ave Reinson.

Pühapäevasel finaalkontserdil kõlavad laste esituses Ott Leplandi laulud „Kuula“, "Ajaga võidu“, Jäädagi nii“, „Sinuni“, „Tunnen elus end“, „Imede öö“ ja muidugi Leplandi enda lapseea „Lambarokk“.

"Laula Oti laulu" võistluse võitjal on võimalus esitada võidulaul koos Ott Leplandiga.

Eesti kõige suurem lastekaitsepäevale pühendatud meelelahutusüritus "Laula Oti laulu" pakub peale muusikaelamuste võimalust batuudil hüpata, uudistada politsei- ja päästeautosid, võimelda, laulda ja mängida koos Mesikäpaga. Pered on oodatud kauplema "Lastelt lastele" kirbuturule Port Arturi jõeäärses parklas.

Port Artur tänab kõiki konkursil osalenud laululapsi, nende vanemaid ja lauluõpetajaid rõõmurikka osalemise eest konkursil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles