Sotsiaaldemokraadid peavad laupäeval Pärnus üldkogu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimaja.
Pärnu kontserdimaja. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sotsiaaldemokraadid peavad laupäeval Pärnu kontserdimajas üldkogu, et valida erakonnale esimees, aseesimehed ja juhatus. 

Üldkogu juhatab sisse Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Sven Mikseri kõne-aruanne, millele järgnevad riigikogu SDE fraktsiooni eelmise esimehe Karel Rüütli ja praeguse esimehe Andres Anveldi ja erakonna peasekretäri Indrek Saare aruanne. Seejärel saavad sõna erakonna esimehe kandidaatideks esitatud senine esimees ja kaitseminister Sven Mikser ja riigikogu liige Jevgeni Ossinovski, teatas erakonna pressiesindaja.

Erakonna aseesimeeste kandidaatidena on üles seatud riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Andres Anvelt, Kareda vallavanem Kulno Klein, riigikogu liige Helmen Kütt, Tartu abilinnapea Kajar Lember, riigikogu liige Marianne Mikko, ettevõtlusminister Urve Palo, riigikogu õiguskomisjoni esimees Heljo Pikhof, kultuuriminister Indrek Saar ja riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra.

SDE üldkogu valib samuti revisjonitoimkonna, põhikirja- ja programmitoimkonna, valimistoimkonna ja aukohtu liikmed ning kinnitab ametisse partei järgmise peasekretäri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles