Kuninga kool jagas ohtralt tunnustust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava põhikool.
Kuninga tänava põhikool. Foto: Ants Liigus

Pärnu Kuninga tänava põhikool tunnustas õppeaasta jooksul tehtu eest nii õpetajaid kui õpilasi.

Tänavused aasta õpetajad on Helle Õige, Reet Meetua, Lemme Sulaoja. Nende tööd on tunnustanud kooli juhtkond, lapsevanemad ja kaastöötajad. Märkimisväärsed tulemused on nende õpilastel  koolivälistel võistlustel, olümpiaadidel ja konkurssidel.

Aasta kolleeg on koolisotsiaalnõustaja Kersti Kesküla. Ta on abivalmis ja hea kolleeg, kelle tuge ja abi on tundnud kogu kollektiiv.

 Aasta idee eest pälvisid tunnustuse lapsevanem Raili Kristensen projekti “ Mina ei kiusa, õigus olla” eest ja huvijuht Siiri Paasma, kelle eestvedamisel lõi koolipere jõuluetenduses kaasa 130 osalejat, nende hulgas 16 õpetajat.

 Õpilastele anti üle ühtekokku 39 noore teaduri märki, tunnustati 69 tublit ainetundjat ja 64 konkursside võitjat. See aasta tõi 162 tunnustatud sportlast ja 141 õpilast, kes lõpetas klassi kiituskirjaga.

Maria Kallau ja Madli Pajos võitsid Tšehhis toimunud rahvusvahelise konkursi “Lidice”  (juhendajad Kristel Kallau ja Kristel Pajos).

Vabariikliku Nuputa viktoriini esikoha tõid Pärnusse Sander Ruut, Johannes Vuuk, Mikk Saarse ja Gerhard Lindt (juhendajad Tea Toode ja Helle Õige).

Üleriigilise õpioskuste olümpiaadi teise koha võistlesid välja Mikk Saarse, Reti Puuraid, Anett Alamets, Kaisa-Kriki Kais, Tuuli Tamm ja Gerhard Lindt (juhendajad Urve Paulmann, Lia Viller ja Leo Viller).

Vabariiklikul bioloogiaolümpiaadil pälvis Iris Epp Sildnik neljanda, Georg Timoštšenko teise ja Heleen Saarse viienda koha (juhendaja Katrin Lekk).

Iris Epp Sildnik sai eesti keele olümpiaadil vabariigis teise koha (juhendaja Kaili Miil).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles